Haldorádó Carp Master Dip Tuning - [HCM-DT-KV]

PDF
Nyomtatás
Ímél
A horgászatok során mindenki a gyors és hatékony halfogásra törekszik, hiszen általában csak néhány órát tud eltölteni a parton.
Értékelés: Még nincs értékelés
Fogyasztói ár: 1.990 Ft
Gyártó: Haldorado
Leírás

A horgászatok során mindenki a gyors és hatékony halfogásra törekszik, hiszen általában csak néhány órát tud eltölteni a parton. A gyors siker egyik titka a csali aromásítása, amely történhet előre (már otthon előkészítve) vagy a helyszínen a halak változó ízléséhez alkalmazkodva kis adagokban. Ez utóbbi előnye, hogy folyamatos gyors változtatást biztosít, ha többféle aromával rendelkezünk. A jó csali fokozó kellően sűrű, intenzív aromájú, tartós hatású és nem oldja a PVA hálót. A Haldorádó Dip Tuning természetesen ezeknek az alap elvárásoknak maximálisan megfelel. A már jól bevált Haldorádó aromák a különleges (édes ízű) hordózó anyaggal összekeverve olyan íz- és illatharmóniát eredményeztek, amely után mind a tíz ujjukat megnyalnák a halak (ha lenne nekik…:). A dippek apró növényi magvakkal és összetevőkkel vannak tuningolva. Az ebbe belemártott csali a bedobás után a rárakódott sűrű massza jelentős részét magával viszi a mederfenékre. Minimális része, már süllyedés közben is leoldódik, hogy utat mutasson a vízközt mozgó halaknak a csali irányába. A fenéken fekvő mozdulatlan csalira a finom aromával és az arról leváló, legördülő szemekkel lehet felhívni a halak figyelmét. Így egy olyan „mozgó”, finom íz és illatfelhőben úszó csalit tudunk létrehozni, amely nem kerülheti el a mederfenéken táplálék után kutató halak figyelmét. Ez a látszólagos apróság rendkívüli módon fokozza a dippek csalogatóhatását. A magvak hosszú nyugalmi idő után (a sűrű folyadék ellenére) lesüllyednek az edény aljára, ezért használat előtt fel kell rázni! A Vörös démon – eper ízesítésű dip az epermaggal keverve olyan hatást kelt, mintha frissen turmixolt érett szamócát tartana kezében a horgász. A Nagy Ponty kifejezetten édes, gyümölcsös jellegű, csipetnyi titokkal megfűszerezve, amely főként a céltudatos pontyhorgászatban bizonyította rendkívüli fogósságát és szelektáló hatását. A Nagy Amur friss lucerna darabokkal keverve pedig, a frissen kaszált lucerna hatását kelti. A Mézes pálinkás dip az őrölt barackmagokkal és ellenállhatatlan illatával rendkívül meggyőző. A Sajtos bajszos, Magyar betyár, Tenger kincse, Fűszeres Hal, Fokhagymás Hal, Kék Villám, valamint a 2012-es újdonság a Tüzes Ponty fűszeres és büdös orrfacsaró aromái nem éppen a horgász orrának kedvez, de annál jobban szeretik a halak!