- Horgász vizsga időpontok 2018
- Fogási naplók leadási határideje
2018. február 28.
A Haldorádó Aroma Tunning család kilenc különbözõ ízesítéssel készült. Ezekkel az aromákkal rendkívüli módon fokozhatjuk, többszörösére növelhetjük etetõanyagaink csalogató hatását. A fõtt, áztatott magvak, sõt a pelletek aromásítása is megvalósítható velük. Egy flakon (250ml) aroma 5-10 kg etetõanyag "felturbózására" elegendõ. Készíthetünk vele túlaromásított etetõkosárba valót is, a hatás biztosan nem marad el. Hideg és meleg vízben egyaránt megállja a helyét, jól keveredik a vízben.
A magyar betyár aroma fûszeres- kolbászos ízének a nagytestû halak nehezen tudnak ellenállni.
250 ml, fûszeres kolbászos
2022.04.15. Péntek
08:00-12:00-ig
2022.04.16. Szombat
08:00-12:00-ig
2022.04.17. Vasárnap
08:00-12:00-ig
2022.04.18.Hétfő
ZÁRVA
Hétfőn ZÁRVA
K-P: 08.00-17.00-ig
Szo: 08.00-14.00-ig
V: 08.00-12.00-ig
Oldalainkat 59 vendég és 0 tag böngészi
Az Országos Versenyhorgász Bizottsága-bizottsag-tagjai
ORSZÁGOS BAJNOKSÁGOK KIIRÁSAI 2016
A 2016. évi ORSZÁGOS VERSENYNAPTÁR
Magyar finomszerelékes versenyszabályzat
Etikai szabályzat
Nemzetközi versenyszabályzat
Parti pergető versenyszabályzat
Csónakos pergető versenyszabályzat
Műlegyező versenyszabályzat
Pontyfogó versenyszabályzat
Feeder versenyszabályzat
Mozgás- és látássérültek hivatalos