Hírek

Kiskunhalason jártunk…

  • Nyomtatás

 2011-ben és 2012-ben a CsaliButik vendége volt Döme Gábor a Haldorádó termékek megálmodója, hogy bemutathassa a Hajdú Bihari horgászoknak a 2011-es és 2012-es év új termékeit. 

Idén Döme Gábor hívott meg bennünket, hogy megismerhessük közelebbről a 2013-as év újdonságait. A meghívást természetesen elfogadtuk és január 24-én korán reggel elindultunk Kiskunhalasra a Haldorádó termékek városába. A termékbemutató tulajdonképpen azon kereskedők számára került megrendezésre, akik a Haldorádó termékek forgalmazásával foglalkoznak.

A bemutató Kiskunhalas egyik 150 éves műemlék jellegű csárdájában, a Sóstó csárda és Motel épületében volt megrendezve. Kellemes környezet és hangulat fogadott bennünket, a házigazda és a Haldorado dolgozói szívélyes üdvözlése után a kiállított termékek sokaságába találtuk magunkat.

Kezünkbe vehettük a 2013-s év termékkatalógusát, kóstolgathattuk a termékeket, ismerkedtünk az új illatokkal.  9:00 óra körül Döme Gábor a színre lépett, üdvözölte a megjelenteket és elkezdődött a bemutató.

 

Az előadás első részében megismerkedhettünk a Haldorado Kft felépítésével, üzletpolitikájával, eredményeivel, stratégiájával, valamint a jövőbeni terveivel. Elhangzottak olyan kereskedelmi fortélyok, jó tanácsok, lehetőségek, amiket érdemes megfontolni és megfogadni.

Következett az igazi termékbemutató. A jelenlévő horgászboltosok aktív részvételével. Gyakorlati tanácsokat kaptunk a keverési technikákról, milyen állagú gombócokat gyúrjunk, hogy az adott etetőanyag a legideálisabb oldódás során fejtse ki hatását. hiszen ezt egy alapos, a gyakorlatból szerzett tapasztalatok előzték meg.  Gábor ismét felhívta a figyelmet arra, hogy ha nem a kellő horgászmódszert alkalmazzák a horgászok, pl. túlságosan kemény gombócokat gyúrnak az etetőanyagokból, az oldódási idő is elhúzódik és hiába az „íz bomba”, ami tudták, hogy 5-10 méteres körzetben csalja oda a halakat?/nem lesz tele a szák!

Az új etetőanyagokat sorra megtekintettük, megszagolgattuk, megtapogattuk, de a bátrabbak meg is kóstolták. Találgattuk, vajon melyik lesz a mi vevőinknél a sláger? Minden új etetőanyagot bekeverve, bevetésre kész állapotban szemre vételezhettünk. Kár hogy nem volt rá most lehetőség „élesben is kipróbálni. No, de ami késik, nem múlik! Az új csalik között is akadt egy pár „slágergyanús termék.”Az új kiegészítő termékeket is kíváncsian várjuk, melyik nyeri majd el a horgászok tetszését a gyakorlat során.

Meg ismerhettük a Method feeder etetőanyagokat.

 Maximum Green:zöld színű, gyors oldódású, finomszemcsés etető anyag. A Prémium Halibut a meleg vizekben lesz igazán hatásos.

A Total Fish,mely igen magas fehérje tartalommal bír, megbizonyosodtunk róla ha beleszimatoltunk a megkevert etetőanyagba, igen jól jön majd a hidegvízi szezonnyitáshoz.

A család tagja a Top Method Flavor aroma 3 féle ízben. Kézről .kézre adtuk,ismerkedtünk az állapotával,illatával. Nekem a Choko és Orange aroma tetszett leginkább,no de majd a halak eldöntik melyik lesz a kedvenc! A család a 3 ízben harmonizáló pelletek bemutatásával zárult.

A új method feeder kosár igen ötletesnek tűnt, kíváncsian várjuk milyen elégedettséget mutat a vevők, no és a halak körében. 

 

Az etetőanyag család a fagyos ponty taggal bővült, ami hasonló a fagyos ponty Pellet pac kíz világához. Természetesen, itt a hozzá harmonizáló fagyos ponty pellet.

 

 

ÉDES ANANÁSZ TERMÉKCSALÁD egy igen népszerű aroma.

 

 

 VAD SZILVA termékcsalád-szintén közkedvelt aromának ígérkezik.

 Itt a FERMENTX új termékcsalád, ami igen sikeresnek igérkezik.100%-os természetes anyagokból áll és bár erjesztett etetőanyag,mégis az illata,állaga nagyon csábítónak tűnt. Ősi ízek,-60 nap érlelés-,végeredmény egy bevetésre kész etetőanyag.

3 féle ízben kerül forgalomba: Tejsavas  Betainos, Tejsavas Nagy pontyos, Tejsavas Mézes-pálinkás.

 A speciális erjesztéssel az egyik legnépszerűbb újdonságnak néz ki. Megfigyeltem a kereskedők is emellett az etetőanyag körül időztek a legtovább.

A horgászok táborában régóta kedvelt az „egyéni rettenetes", amit ki-ki saját receptje szerint készített el. Ez a halakat nem, de a vendégeket igen csak elűzte a közelükből. Ennél az etetőanyagnál nem lesz ilyen. Kellemes, savanykás illata van. A tesztelésnél "csoda csalinak"  titulálták a horgászok, mert akkor is  fogtak vele halat,ha azt a megjegyzést kapták: " no ide hozhatsz bármit,nem kell a halaknak semmi. Ezért lett „csoda csali " a neve.

 

 

A végén a desszert! CARP BONBON 4 féle ízben a kapitális halak desszertje.

Látványban, illatban valóban annak tűntek. No, de a puding  próbája ......

 

 A szünetekben ismét az áruk között sétálva próbáltunk eligazodni a sok újdonságok között, amit már a vevők is alig várnak. Mindnyájan nyugtáztuk, hogy a Haldorádótól már megszokott minőségi termékek szerepelnek az új termékek palettáján, még a Junior kategóriás termékeknél is.

A JUNIOR egy olcsóbb etetőanyag család

Összegzés képen az volt a meglátásunk, hogy a Haldorádó ismét hű maradt a tőle már megszokott, elvárt minőségi termékeket nyújtja a horgászoknak. Hamarosan találkozhatnak az új termékekkel az üzletünkben is!

 Kíváncsian várjuk a véleményeket! VERSENYT hirdetünk a Horgászoknak! Aki igazoltan a FERMENTIX etetőanyagok valamelyikével fogja a legnagyobb halat, az 1.2.3. helyezett jutalomban részesül! Fényképeket várunk, névvel, címmel, telefonszámmal vagy email címmel, két tanu meg nevezésével - ugyanazokkal az adatokkal, mint a zsákmányoló horgásznál. .A fényképen mindenféleképpen szerepeljen a horgász, a zsákmányolt hal, valamint az etetőanyag csomagolása, amivel a fogás sikerült.

A fotókat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, vagy személyesen a CsaliButi horgászboltba illetve postán a 4031 Debrecen, Tócóskert tér 1.sz.postacímre kérjük elküldeni.

A verseny időtartama: 2013. 03.01-09.30-ig.  Eredményhírdetés: 2013.10.15.

.TELE SZÁKOT MINDENKINEK a 2013-as ÉVBEN IS !!!!

                                                              Takácsné Gáspár Éva

 

A 2013-as Haldorádó termékekről készült filmet kattintva nézhetitek meg.